Envy Dialysis Service - DE BOEKING

DE BOEKING

1. AanvraagformulierDownload Application Form Online Registratie

Om een dialysereservering voor u te kunnen maken, hebben wij enkele basis informatie nodig. Vul het “Aanvraagformulier” in en stuur het naar ons.

Dit aanvraagformulier kan ook worden gedownload via onze website. 

 

2. Medische Rapport (EPICRISIS)

Vraag uw eigen ziekenhuis of dialysecentrum naar uw Medisch Rapport (Epicrisis) en Serologietest (recente uitslag - één maand voor aankomst).

 

3. Betalingsgarantiebewijs

Indien wij uw “Aanvraagformulier” ontvangen sturen wij u per mail een  “Toestemming Vakantiedialyse brief”. Stuur of breng deze naar uw verzekeraar voor een Betalingsgarantiebewijs m.b.t. de kosten van de dialysesessies in het buitenland. Er wordt in privé klinieken geen TA-112 formulier aanvaard!!!

 

Breng de originelen documenten met u mee !

 

Na ontvangst van de bovengenoemde dokumenten per mail info@envytravel.com of fax +90 242 3240447 informeren wij u over de ophaaltijden, transfers en behandelingen in het dialysecentrum.

Breng ook uw medicijnen mee zoals EPO / NEO NeoRecormon, ijzerpreparaten (Ferlecit, Venofer, enz.) en vitamine B.  Deze geneesmiddelen zijn te verkrijgen in Turkije maar worden meestal niet gedekt door de ziektekostenverzekering.  Medicijnen koel bewaren tijdens uw reis.

 

Heparine en Fragmin zijn niet verplicht om mee te nemen.